Babysvømning

Babysvømning er en vandaktivitet for børn under 2 år og deres forældre. Babysvømning har fremragende betingelser i Sydthy Svømmebad, hvor der er et dejligt og stort varmtvandsbassin med 34 grader varmt vand. Babysvømning er også en legeaktivitet, hvor legen foregår på barnets præmisser. Når du svømmer med dit barn, har du mulighed for et intenst og tæt samvær - givtigt for både voksne og børn.

Ved at gå til babysvømning, vil man allerede fra første gang opleve velvære sammen med sit barn. Det er lige fascinerende hver gang at opleve barnets behag i det varme vand og i trygge omgivelser sammen med familien. Det skal simpelthen opleves. Barnet vil juble og elske det, hver gang I kommer. Glæden ved at lege er fælles for barn og voksen, og desuden deltager I i en ugentlig sportsaktivitet sammen med jeres barn.

Tilmelding
Du er selvfølgelig meget velkommen til selv at møde op med din baby – men vi tilråder dog, at man den første gang tilmelder sig et babyhold.

Vi har babyhold om tirsdagen, ring og forhør nærmere på tlf. 97 95 11 60.

Det koster 50,- kr. pr. gang for mor/far og barn. Den anden forældre eller bedsteforældre kan komme gratis med som tilskure.

Svømmestart
Du kan komme i Sydthy Svømmebad med dit barn, fra det er ca. 3 måneder gammelt. Barnet bør ikke være i vandet for længe ad gangen i begyndelsen. Langsomt kan I udvide tiden til ca. 30 min, der normalt er passende svømmetid for et lille barn.

Efter fødslen kan I begynde forberedelserne hjemme i eget badekar, stort som lille. Gør det daglige bad til en hyggestund, hvor I har god tid til leg, snak og sang. Det er en god ide, at gøre barnet bekendt med bruseren. En vandkande er også et nyttigt stykke legetøj. Det er for eksempel godt, at barnet vænnes til at få vand ned over ansigtet.