Faciliteter

Sydthy Svømmebad i Hurup byder på mange gode faciliteter. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente af et besøg i svømmehallen.

Varmtvandsbassin på 34 grader
Vi har et stort varmtvandsbassin på 34 grader med en dybde på 120-150 cm. Bassinet er udstyret med massagedysser og er også yderst velegnet til babysvømning. Der er et tilhørende babybassin med en dybde på 30 cm og ligeledes på 34 grader. Varmtvandsbassinnet er også udstyret med lift og andre handicapvenlige faciliteter - læs mere om alle handicapfaciliteterne nedenfor.

Børnebassin
I den store svømmehal har vi et undervisningsbassin/børnebassin med en dybde på 70-90 cm. og 30 grader. Bassinet er ideelt til børn, og der er masser af vand-legetøj samt en vandrutsjebane for børn på op til 10 år.

Det store bassin
Det store svømme- og springbassin er 27 grader varmt. Det er 25 meter langt og har en dybde på 120-380 cm. Der er to vipper på henholdsvis 1 og 3 meter. Derudover er der i forlængelse af bassinet en stor vandrutsjebane på 55 meter. Der er et stort legedyr til de lidt ældre børn og mulighed for at få sig en rigtig svømmetur.

Romerisk bad og fælles sauna
I den store svømmehal er der en stor fælles sauna på 80-100 grader samt et romersk dampbad på 37 grader med tilhørende koldtvandsbassin.

Grottebassin, regnvandshule og strandbredsbassin
I juni 2016 åbnede vi en ny varmtvandsafdeling i svømmebadet. Her er der et 34 grader varmt grottebassin med en dybde på 135 cm. Bassinet er indrettet med mange massagedysere i forskellige højder samt en regnvandshule. Lige ved siden af bassinet er der et strandbredsbassin med masser af vandaktiviteter for børn.

Handicapvenligt
Sydthy Svømmebad er en handicapvenlig svømmehal. Der er lift i varmtvandsbassinet, og der er seperate omklædningsrum, som er specielt indrettet til at kunne servicere bårepatienter eller andre brugere med op til to hjælpere.