VIGTIG INFORMATION!!

Så har nedlukningen igen ramt lande og dermed også svømmebadet. vi har derfor lukket fra den 16/12 kl. 16.00 og frem til og med den 21/5 2021.Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

 

Følgende retningslinjer er lagt for svømmebadet grundet covid-19:
Der er kommet mange nye regler og retningslinjer, som vi skal følge, så vi alle kan føle os trygge og sikre ved at komme i svømmebadet

Fra torsdag den 29. oktober, er det et krav, at alle skal bære mundbind så snart man kommer ind i svømmebadet. Du må tage mundbindet af, i omklædningsrummet, når du opholder dig i selve svømmehallen og når du sidder ned.

Kravet om mundbind gælder ikke børn under 12 år.

Der er stadig regler for hvor mange gæster vi må have inde ad gangen, dette betyder, at du kan opleve at der er fuldt hus når du kommer. Du er meget velkommen til, ringe herind og forhøre dig hos personalet, om vi har mange gæster. Der vil ikke være mulighed for reservation.

Du vil bliver mødt at skilte både i receptionen, caféen, omklædningsrum og ved bassinerne, hvor der vil blive oplyst hvor mange der må opholde sig de enkelte steder. Dette beder vi selvfølgelig om, at alle respektere.

HUSK også at respektere afstanden til de øvrige gæster – 1 meter.

Og føler du dig syg, eller udviser du tegn på sygdom, skal du blive hjemme, så vil vi glæde os til at se dig en anden dag.

Faciliteter

Er du klar til sjov og hygge i Sydthy Svømmebad i Hurup? Så er vi klar til byde dig og din familie og venner indenfor til at prøve vores mange gode faciliteter. Her kan du se, hvad vi har at byde på.

sydthy svømmebad, grottebasin

Varmtvandbassin

Børnebassin

Det store bassin

Romerisk bad og fælles sauna

Grottebassin, regnvandshule og strandbredsbassin

Handicapvenligt

Arrangementer & hold

Sydthy Svømmebad danner gerne rammen om dit næste private arrangement. Vi har tidligere med stor succes afholdt børnefødselsdage, diskofest for ungdomsklubben og koncerter. De er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du vil høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på tlf. 97 95 11 60. Herunder opdaterer vi jævnligt med vores offentlige arrangementer i svømmehallen.

Børnefødselsdag

De fleste børn elsker vand, og de fleste børn elsker fødselsdage. Netop af de to årsager har vi igennem mange år dannet rammerne for mange sjove fødselsdage.

Aquapunkt

Ømme muskler og smerter i kroppen kan ofte afhjælpes, når træningen foregår i vand. Derfor har du rig mulighed for at træne sammen med vores aqua coach i Sydthy Svømmebad. Der er hold i løbet af alle hverdage.

Babysvømning

Hos Sydthy Svømmebad kan din baby og dig deltage i babysvømning. Vandet er dejlig varmt, og der er hyggeligt selskab og gode stunder til rådighed.

Gå til svømning

Drømmer du om at gå til svømning? Så danner svømmebadet rammerne om holdtræning, når Hurup Gymnastik- & Ungdomsforening underviser i svømning.

Tilbring hyggelige timer i Sydthy Svømmebad

Hos Sydthy Svømmebad er der plads til sjov, leg og hyggelige stunder for børn og voksne i alle aldre. Her kan du se lidt af, hvad vi har af byde på næste gang, du lægger vejen forbi.