Arrangementer

Sydthy Svømmebad danner gerne rammen om dit næste private arrangement. Vi har tidligere med stor succes afholdt børnefødselsdage, diskofest for ungdomsklubben og koncerter. De er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du vil høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på tlf. 97 95 11 60. Herunder opdaterer vi jævnligt med vores offentlige arrangementer i svømmehallen.

Børnefødselsdag
Hold børnefødselsdagen i svømmehallen. Der vil være en servering efter aftale inden og efter svømning. Vi dækker et flot fødselsdagsbord med dug, servietter og flag. Det allerbedste er, at I kan overlade alle forberedelser og al oprydning til os. Minimum antal pr. fødselsdag er 10 personer. Priser fra 100 kr. pr. person og gælder adgang i stor svømmehal. Der er ikke adgang til varmtvands bassin og grotte/regnvands hule.
 
Aquapunkt
Har du også et ømt punkt? I lænden, knæet, ryggen eller et helt tredje sted? Det kan vi hjælpe dig med! Det føles ikke hårdt at træne i vand, selvom man er lidt øm. Tværtimod. Vandet er nemlig på en gang nænsomt og effektivt, når muskler og led trænger til en omgang.

Vores Aqua Coach kører hold mandag kl. 9.00-10.00  tirsdag kl. 10.00-11.00, torsdag kl. 17.00-18.00 og fredag kl. 9.00-10.00 og 10.00-11.00 i varmtvandsbassinet. Ring til Ulla Holm i Sydthy Svømmebad på tlf. 97 95 11 60 og forhør nærmere om, hvornår der er plads på holdene.

Gå til svømning
Sydthy Svømmebad udbyder blandt andet babysvømning og Aquapunkt. Men hvis du vil gå på et svømmehold, udbyder Hurup Gymnastik- og Ungdomsforening forskellige svømmehold. Læs mere på www.h-g-u.dk