Hjemmesiden er under ombygning

VIGTIG INFORMATION!!

Så har nedlukningen igen ramt lande og dermed også svømmebadet. vi har derfor lukket fra den 16/12 kl. 16.00 og frem til og med den 28/2 2021.Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Følgende retningslinjer er lagt for svømmebadet grundet covid-19:
Der er kommet mange nye regler og retningslinjer, som vi skal følge, så vi alle kan føle os trygge og sikre ved at komme i svømmebadet

Fra torsdag den 29. oktober, er det et krav, at alle skal bære mundbind så snart man kommer ind i svømmebadet. Du må tage mundbindet af, i omklædningsrummet, når du opholder dig i selve svømmehallen og når du sidder ned.

Kravet om mundbind gælder ikke børn under 12 år.

Der er stadig regler for hvor mange gæster vi må have inde ad gangen, dette betyder, at du kan opleve at der er fuldt hus når du kommer. Du er meget velkommen til, ringe herind og forhøre dig hos personalet, om vi har mange gæster. Der vil ikke være mulighed for reservation.

Du vil bliver mødt at skilte både i receptionen, caféen, omklædningsrum og ved bassinerne, hvor der vil blive oplyst hvor mange der må opholde sig de enkelte steder. Dette beder vi selvfølgelig om, at alle respektere.

HUSK også at respektere afstanden til de øvrige gæster – 1 meter.

Og føler du dig syg, eller udviser du tegn på sygdom, skal du blive hjemme, så vil vi glæde os til at se dig en anden dag.